Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.11.2009 12:54 - Дадох му тялото си, той не ми даде нищо!
Автор: hodoll Категория: Новини   
Прочетен: 555 Коментари: 0 Гласове:
1



Политическите скандали в Италия ще станат част и от коледните празници на Апенините, пише британският в. "Дейли телеграф".

Тази година италианците ще могат да си купят традиционни коледни фигурки, изобразяващи някои от дамите, замесени в скандалите с премиера Силвио Берлускони.

Сред тях е и тази на елитната компаньонка Патриция д"Адарио, която твърди, че е имала мимолетна връзка с премиера и тази седмица дори пусна на пазара в Италия книга за тази история.

В изповедта си Патриция разкрива, че се чувства предадена от италианския премиер, от чиято връзка се е надявала на помощ.

"Берлускони не ми е плащал. Той трябваше да ми даде не пари, беше ми обещал нещо друго", пише тя в книгата си.

Личните й мисли продължават: "Дадох му тялото си, той не ми даде нищо".

Д`Адарио дори твърди, че не й се е разминало и без заплахи, след като излезло наяве, че има запис на срещата й с Берлускони. А въпросната нощ  също е подробно описана в книгата.

Освен кукла и книга на компаньонката, италианците могат да си закупят и кукла "Патриция", която е с къса черна рокля и високи ботуши.

Куклите са произведени от занаятчии от Неапол. Сред тях има кукла на 18-годишната Ноеми Летиция от Неапол, чийто рожден тази година Берлускони почете с присъствието си.

Това стана повод съпругата на премиера да обяви, че ще се разделя с него.

Куклата на младата неаполитанка, която е модел на бельо и начинаеща актриса, представя Ноеми с бяла тениска и със син минижуп, пише БТА.

Нетрадиционните коледни фигурки ще бъдат пуснати на пазара идния месец редом с доста по-традиционни фигурки като тези на Дева Мария, Йосиф, малкия Исус, влъхвите и животните, които обикновено се поставят в умалените копия на яслите, където се е родил Исус.

image

Снимка: Getty Images/Guliver Photos



 



Тагове:   даде,


Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hodoll
Категория: Новини
Прочетен: 82669
Постинги: 95
Коментари: 52
Гласове: 53
Архив